‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 23 aprilie, 2024
17.7 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriZiua Vinului - într-un alt format în acest an

Ziua Vinului – într-un alt format în acest an

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Ziua Vinului va fi marcată în acest an în data de 3 și 4 octombrie. Din cauza situație pandemice, sărbătoarea nu va mai avea loc, așa ca în anii precedenți, în Piața Marii Adunări Naționale. Oficiul Național al Viei și Vinului lucrează în prezent la elaborarea formatului în care se va desfășura sărbătoarea.

„Lucrăm în prezent la acest concept. Mai avem foarte puțin timp. Din cauza situației pandemice suntem nevoiți să trecem evenimentul într-un nou format, pe online. Totodată, vom colabora și cu unele televiziuni naționale, care în acele zile vor pune pe post emisiuni dedicate Zilei Vinului, retrospectiva edițiilor anterioare”, a precizat directorul ONVV, Gheorghe Arpentin.

Genericul sărbătorii în acest an este „Eu devin sărbătoare” și va fi organizată în contextul unei retrospective a celor mai frumoase momente care au avut loc pe parcursul anilor din 2002.

„Va fi o trece în revistă a celor mai importante momente” susține Gheorghe Arpentin.

Vinăriile din țară, de asemenea, vor avea un program special cu această ocazie, cu degustări de vinuri, muzică, totul însă cu respectarea strictă a normelor epidemeologice.

Organizatorii se gândesc să amplaseze și o scenă în Piața Marii Adunări Naționale, de unde vor fi înmânate tradiționalele premii, așa ca, „Polobocul de aur”, „Cel mai bun oenolog”, „Cel mai bun vificator” și altele.

Potrivit ONVV, detaliile finale despre conceptul sărbătorii din acest an vor fi prezentate până la sfârșitul acestei săptămâni.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›