‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 26 aprilie, 2024
11.1 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriFructele moldovenești la o expoziție virtuală în Italia, Rimini

Fructele moldovenești la o expoziție virtuală în Italia, Rimini

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Fructe din țara noastră „Moldova Fruct” va participa în zilele de 8, 9 și 10 septembrie, la o expoziție specializată, Macfrut Digital – prima expoziție virtuală destinată profesioniștilor din sectorul de fructe și legume în stare proaspătă.

Vizitatorii din întreaga lume vor putea accesa platforma în timpul celor 3 zile de târg virtual, de asemenea se pot conecta cu toți expozanții de la eveniment prin instrumentul integrat de întâlniri B2B.

„Acolo vom promova fructele pe care le cresc membrii asociației, vorbim aici de mere, prune, pere, cireșe, caise, struguri. Este o premieră când acest eveniment are loc în așa format. Anul trecut 16 producători de fructe din țara noastră s-au deplasat în Italia, orașul Rimini la această expoziție, în calitate de vizitatori” a precizat directorul executiv al Asociației „Moldova Fruct”, Iurie Fală.

FOTO: mec.gov.md

Anul trecut, deși producătorii din țara noastră au participat la acest eveniment în calitate de vizitatori acasă au revenit cu contacte și parteneriate stabilite.

„Vrem să găsim noi piețe de desfacere pentru fructele noastre. De parteneriatele pe care le vom stabili la expoziție, vor putea beneficia toți membrii asociației. Vrem totodată, să luăm cunoștință cu inovațiile din sector, atât în ceea ce privește producerea fructelor, cât și tehnica și echipamentele agricole de ultimă generație. Ar fi și un bun schimb de experiență pentru noi”, a mai precizat Iurie Fală.

Doritorii de a participa la acest eveniment se pot înregistra în calitate de vizitator accesând acest link

https://www.macfrutdigital.com/accedim.php?l=en&ids=anR5dXVINGtkMVh0RWFGSW1kQllTZz09

Participare Asociației „Moldova Fruct” la expoziția
Macfrut Digital a fost posibilă prin programul Agricultura Performantă în Moldova susținut de USAID.

‹ adv ›

Macfrut Digital oferă oportunități de afaceri printr-o platformă virtuală, care permite agricultorilor din întreaga lume să se promoveze, să-și găsească parteneri de afaceri, dar și să ajungă pe noi piețe străine.

Este un târg real, dar organizat în format digital. Înregistrarea este gratuită. Timp de trei zile participanții vor avea posibilitatea să exploreze pavilioanele împărțite în categorii de produse și să treacă pe la toate standurile.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›