image
Sursa foto: Getty Images

Renaşte Milanul! Echipa lombardă aproape de o nouă lovitură după transferul lui Tonali

Campania de achizţii a lui AC Milan se anunţă a fi una grozavă pentru fanii clubului rossonero. După ce a fost rezolvat transferul lui Sandro Tonali de la Brescia, Milan este gata de încă o lovitură.

AC Milan a făcut o ofertă oficială pentru Federico Chiesa (22 de ani), anunţă Sport Mediaset. Potrivit informaţiilor din presa italiană, Milan oferă 20 de milioane de euro pentru internaţionalul italian şi îl cedează pe Lucas Paqueta la Fiorentina. În plus, clubul din Firenze mai poate câştiga alte 10 milioane de euro din bonusurile de performanţă.

Aceeaşi sursă notează că Federico Chiesa, fotbalist dorit şi în Anglia de Manchester United, preferă un transfer la Juventus în acest moment, însă bianconeri nu au avansat nicio ofertă pentru starul naţionalei Italiei.

Milan este în căutarea unei aripi dreapta, iar transferul lui Chiesa ar putea fi o adevărată lovitura pentru trupa antrenată de Stefano Pioli. Zlatan Ibrahimovic a semnat prelungirea contractului, Sandro Tonali urmează să fie prezentat oficial, iar clubul mai este în negocieri avansate pentru transferurile lui Tiemoue Bakayoko de la Chelsea şi Brahim Diaz de la Real Madrid.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: