image
Sursa foto: Twitter

Ministrul olandez al Justiției prezintă scuze publice după ce și-a jucat nunta, fără să respecte măsurile anti-covid

Ministrul Justiției din Olanda, Ferd Grapperhaus, a prezentat scuze în mod public după ce, în urmă cu o săptămână, nu a asigurat niciun fel de siguranță sanitară în cadrul nunții sale.

La scurt timp după eveniment, pe internet au început să circule fotografii în care invitații săi apar fără să respecte distanța socială de un metru și jumătate. Publicul a reacționat imediat.

Oamenii l-au criticat pe Grapperhaus, acuzându-l că și-a pus prietenii și familia în pericol.

Oficialul și-a recunoscut vina și le-a cerut scuze următorilor săi, într-o postare pe Twitter. „Un ministru ar trebui întotdeauna să dea un exemplu bun”, a menționat în mesaj.

Tot săptămâna trecută, actualul rege al Regatului Țărilor de Jos, Willem Alexander și regina Máxima au prezentat public scuze după ce pe internet a apărut o fotografie în care niciunul din ei nu respectă distanța socială față de proprietarul unui restaurant din Grecia. Iar comisarul european pentru comerț a demisionat după o vizită în Irlanda unde nu a respectat regulile sanitare, impuse in contextul pandemiei. Poliția a demarat și o ancheta în acest caz.

Noutăţile partenerilor

comentarii: