Accident la Bălți, soldat cu doi răniți după ce o șoferiță a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens

Două persoane au ajuns la spital după ce mașinile pa care le conduceau s-au ciocnit frontal pe drumul de centură a municipiului Bălți. Potrivit poliției, vinovată de accident s-ar face o șoferiță de 26 de ani.

Foto: captură video/Nordnews

Solicitată de UNIMEDIA, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Bălți, Eugenia Molceanov, a declarat că Serviciul de Gardă al Inspectoratului de Poliție Bălți a fost înștiințat telefonic la data de 01 septembrie 2020, ora 18:55, de către un bărbat, care a comunicat despre producerea unui accident rutier cu persoane traumatizate pe traseul R-6, km 136.

La fața locului s-a deplasat grupul operativ al IP Bălți, care a stabilit că accidentul a avut loc la data de 1 septembrie 2020, la ora 18:50.

Poliția spune că șoferița de 26 ani, care conducea un automobil de model Ford Fiesta, a pierdut controlul volanului, a ieșit pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu un automobil model Skoda Superb care venea din sens opus.

Ambii șoferi au fost testați la consumul de alcool, care a dovedit că la momentul accidentului nu erau în stare de ebrietate.

În urma accidentului rutier, ambii șoferi s-au ales cu leziuni, fiind transportați la spital pentru îngrijiri ulterioare.

Alte circumstante se stabilesc.


Pub