„Oamenii „Moldovagaz”, 21 de ani de dedicație”

În septembrie ”Moldovagaz” împlinește 21 de ani de activitate, în plus, în prima duminică din această lună este marcată ziua lucrătorului din sistemul de gaze. Cu această ocazie, întreprinderea desfășoară campania ”Oamenii Moldovagaz, 21 de ani de dedicație”. În acest fel, compania vrea să prezinte publicului unii dintre cei mai buni specialiști, angajații care lucrează cu devotament și responsabilitate în regim non-stop pentru a le asigura consumătorilor tot confortul de care au nevoie.

Foto: Moldovagaz

Oamenii Moldovagaz sunt adevărați profesioniști. Ne asigură de acest lucru și Vitalie Popovici, șeful secției Exploatare Gaze, sect. Botanica, din cadrul întreprinderii „Chișinău-Gaz”.

Imediat după absolvirea UTM, specialitatea Alimentare cu Căldură, Gaze și Ventilare a venit la „Chișinău-Gaz”. Și-a început activitatea în funcția de lăcătuș, a activat doi ani, și apoi alți doi ani a lucrat în sect. Râșcani, ca maistru superior în com. Stăuceni. În perioada 2006-2009 a fost transferat în sect. Ciocana și deja din 2009 deține funcția de șef al Secției Exploatare Gaze din cadrul întreprinderii „Chișinău-Gaz” sect. Botanica.

Vitalie Popovici spune că după aproape două decenii de când este în companie simte, că pentru el, echipa face parte din familia lui.

„Ne bucurăm întotdeauna de rezutatele noastre. Cea mai mare prioritate a noastră, a „Chișinău-Gaz”, sunt consumatorii noștri. Avem peste 315 mii de consumatori și grija noastră principală este ca ei să aibă mereu căldură în case”, spune șeful secției Exploatare Gaze, sect. Botanica, din cadrul „Chișinău-Gaz.”

El apreciază faptul, că administrația companiei este întotdeauna cu gândul la viitor, la confortul consumatorilor și al angajaților. Potrivit lui, „Moldovagaz” investește în oameni, căci ei, profesioniştii, sunt activul întreprinderii şi viitorul ei.

„Ne străduim să investim în continuare în primul rând în resursele umane. O deosebită atenție se atrage protecției angajaților. Compania noastră, Moldovagaz, Chișinău-Gaz, în ultima perioadă atrage o atenție foarte mare renovărilor. Se procură utilaj nou. Cel mai mult contează să oferim servicii de calitate”, spune Vitalei Popovici.


// console.log('no ads situation')