Ești curios să vezi ce filme realizează cineaștii moldoveni?Acum ai ocazia să le vizionezi gratuit

Dacă ești curios să vezi ce filme realizează cineaștii moldoveni, acum ai ocazia, indiferent în ce colț al țării sau al lumii te afli. Astăzi dă startul proiectul Filme din Moldova Online, care va dura până pe 8 septembrie, online, cu acces liber pentru toți doritorii.

În cadrul proiectului vor fi difuzate 22 de filme autohtone vor fi difuzate pe platforma https://www.cinema.ucm.md/live?fbclid=IwAR3Tgylp6-BsbeIPLa864w2FKhRdetOTbSngjgpJbLPsVPUWwo30WW3CsBE, precum și la postul public de televiziune Moldova 1.

Filme din Moldova Online este un proiect realizat de Uniunea Cineaștilor din Moldova, cu suportulCentrului Național al Cinematografiei și vine să susțină cinematografia din țara noastră, prin difuzarea online şi la TV, a producţiilor autohtone.

Accesul la film va fi disponibil la ora stabilită în program şi doar pentru durata filmului. În cadrul evenimentului, accesul publicului la vizionare va fi gratuit.

Cu un singur click, de la calculator, smartphone sau tabletă, oricine poate privi un film Made in Moldova. De asemenea, puteți viziona filmele la televizor.

Lista filmelor ce vor fi difuzate o puteți vedea AICI.


Pub