Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   Citiți joi în ZdG

Citiți joi în ZdG

În noua ediție a Ziarului de Gardă citiți un articol despre complexul sportiv „Chișinău Arena”, care urma să fie dat în exploatare încă în toamna anului trecut, așa cum promitea unul dintre inițiatorii și promotorii proiectului, politicianul Andrian Candu. Terenurile de sport din cadrul Arenei nu pot găzdui evenimente, iar complexul nu poate fi dat în exploatare, chiar dacă lucrările de construcție au fost finalizate, iar echipamentele necesare pentru buna funcționare au fost instalate. 

Tot în noul număr, în paginile „Reporter special” citiți trei istorii despre droguri, închisoare și reabilitare. 

Interviul din această săptămână a fost realizat cu Valentina Casian, primara municipiului Strășeni, care se află în această funcție pentru cel de-al treilea mandat.

Noua ediție de joi cuprinde și un articol despre femeile care se ambiționează să facă agricultură în R. Moldova, iar la Clinica Juridică a Ziarului de Gardă aflați ce trebuie să știe persoanele care dau sau iau în locațiune un bun imobil. 

Actual: „Masă de sărbătoare” cu mire și mireasă, organizată de familia premierului în perioada când nunțile sunt interzie

Anchete: Chișinău Arena. Nota de plată

Reporter special: „Pentru mine, asta este libertatea adevărată”. Trei istorii despre droguri, închisoare și reabilitare

Clinica Juridică a ZdG: Chiria: Ce trebuie să știe persoanele care dau sau iau în locațiune un bun imobil

Exclusiv: Interviu cu Valentina Casian, primara mun. Strășeni: „Un primar trebuie să fie dependent doar de cetățenii care l-au ales și să se subordoneze doar legii”

Agricultură: Femeile care se ambiționează să facă agricultură în R. Moldova: „Ne-am dorit foarte mult să arătăm că putem fi un exemplu de solidaritate feminină”

Sănătate: Vaccinul SputnikV: eficiență imunologică și efecte secundare

Sondaj: De ce s-a răzgândit Chicu?

Viața redacției: Toamna se numără… cititorii

Weekend: De Ziua Limbii Române la Vadul-Rașcov, satul de baștină al poetului Dumitru Matcovschi

Editoriale:

Victor Moșneag: Pentru că ești premier

Alina Radu: Pelerinajul ilegal al lui Dodon