03:58:13 25.04.2024
Stiri

Un nou CANDIDAT la alegerile prezidențiale din noiembrie: „Atunci când un candidat la fotoliul de președinte promite drumuri, salarii și creștere economică, acesta fie este mincinos, fie uzurpator. Nu mă interesează beneficiile puterii”

Actualitate 02.09.2020 09:20 Vizualizări1364 Autor: Ziarul National
Un nou CANDIDAT la alegerile prezidențiale din noiembrie: „Atunci când un candidat la fotoliul de președinte promite drumuri, salarii și creștere economică, acesta fie este mincinos, fie uzurpator. Nu mă interesează beneficiile puterii” Captură


Fostul președinte al Parlamentului, Andrian Candu, este candidatul desemnat de formațiunea „Pro Moldova” la funcția de președinte al R. Moldova, la alegerile programate pentru 1 noiembrie curent. Decizia a fost luată ieri-seară de către Consiliul Național Politic al „Pro Moldova”.

„R. Moldova și cetățenii au de câștigat numai dacă pierde Igor Dodon, un politician expirat care ne face să roșim la fiecare apariție. El a reinterpretat funcția de șef de stat după bunul său plac, încălcând sistematic Constituția, ignorând nevoile oamenilor și interesul național. Atunci când un candidat la fotoliul de președinte promite drumuri, salarii și creștere economică, acesta fie este mincinos, fie uzurpator. Niciuna din aceste opțiuni nu este acceptabilă într-o țară care-și respectă cetățenii. În această campanie luptăm pentru normalitate și o nouă șansă pentru relansarea R. Moldova”, a declarat Andrian Candu, după ședința CNP al „Pro Moldova”.

Acesta a menționat că va candida la prezidențiale doar pentru ca să nu-i permită lui Dodon să obțină cel de-al doilea mandat. „Eu am demonstrat că nu mă interesează beneficiile puterii, atunci când am mers în opoziție și nu am acceptat coaliția antipopulară a lui Dodon. Guvernarea condusă de președintele Dodon continua să-și facă de cap și să-și bată joc de oameni. Următorul lucru pe care avem datoria morală să-l facem este să-i dăm afară așa încât nici urmă de-a lor să nu rămână. Împotriva lui Dodon înseamnă Pro Moldova”, a adăugat Candu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md