(foto) Nu îți place noua interfață Facebook desktop? Vezi cum o poți păstra pe cea veche pentru încă o perioadă

facebook-google-1920×1020-c-default

Mai mulți utilizatori sunt nemulțumiți de noua interfață Facebook, care a devenit de bază pentru toți utilizatorii. Unii utilizatorii susțin că este mai greu de navigat și cu mai multe probleme de performanță decât pe interfața veche. Totuși, pentru că nu mai există o cale oficială de a te întoarce la versiunea veche, a apărut o extensie pentru navigatorul Google Chrome, care întoarce pe desktop interfața veche.

Utilizatorii pot reveni la interfața veche cu ajutorul aplicației Old Layout. Odată ce descarci și instalezi Old Layout, Facebook primește informații eronate de la navigatorul tău. Practic, extensia îi spune că rulezi pe o versiune veche de browser, incompatibilă cu noua interfață. În consecință, navigatorul îți livrează informațiile cu interfața compatibilă pentru navigatorul tău, scrie go4it.ro.

Absolut fiecare element vechi de pe Facebook se întoarce la vechiul „normal”. Desigur, asta vine și cu toate dezavantajele vechiului Facebook. De exemplu, dacă navighezi din News Feed în altă parte a site-ului atunci când dai Înapoi, News Feed-ul va fi reîmprospătat, deci nu vei putea să continui să navighezi de unde ai rămas.

La un moment dat însă, există posibilitatea ca să fie șters codul vechii interfețe Facebook și suportul pentru navigatoare mai vechi să dispară. Totuși, dacă într-adevăr nu îți place deloc noul Facebook, poți măcar amâna trecerea la el pentru o perioadă în plus cu această extensie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente