(foto, video) Samsung a lansat oficial noul telefon pliabil Galaxy Z Fold2. Cât costă smartphonul

Screen_Shot_2020_08_05_at_10.25.49_AM.0

Sud-coreenii au lansat noul telefon pliabil Samsung Galaxy Z Fold2. Dispozitivul vine cu un ecran secundar de 6,2 inchi şi poate fi deschis pentru a ajunge la 7,6 inchi pe ecranul principal.

Ecranul secundar Infinity-O de 6,2 inchi permite opţiuni extinse de utilizare, astfel încât să poţi verifica e-mail-urile, să cauţi informaţii de interes sau chiar să urmăreşti conţinutul preferat fără a fi nevoie să depliezi dispozitivul de fiecare dată. În momentul în care acesta este depliat, ecranul principal de 7,6 inchi are o rată de reîmprospătare adaptabilă de 120 Hz.

Pentru o experienţă de utilizare completă, Galaxy Z Fold2 vine dotat cu cel mai bun sunet dinamic disponibil pe un dispozitiv Galaxy, cu un efect stereo îmbunătăţit şi un sunet mai clar oferit de boxe duale bazate pe tehnologia high-dynamic.

Samsung Z Fold2 este dotat cu un modul triplu de camere pe spate: de 12 MP ultralarg, o cameră principală de 12 MP şi un telefoto de 12 MP. Camera frontală de pe ecranul principal are 10 MP, la fel ca cea de selfie de pe ecranul secundar.

Cu o asemenea mărime, este normal ca Samsung să se concentreze pe multifuncționalitatea pe care o permite noul său pliabil. Astfel, Samsung s-a asigurat că aplicaţiile cele mai utilizate ale celor de la Google şi Microsoft sunt perfect optimizate pentru noul telefon. Compania spune că Outlook va reda acelaşi sentiment de utilizare ca pe o tabletă, iar documentele în Word sau Excel vor putea fi organizate într-o bară de instrumente asemănătoare cu cea a PC-ului.

Puterea de procesare a dispozitivului vine de la o memorie RAM de 12 GB, completată la alegerea utilizatorului cu 256 sau 512 GB de stocare internă de tip UFS 3.1. Ecranul principal este un AMOLED cu format 22,5:18 şi rezoluţie de 2 208 × 1 768 de pixeli, iar cel secundar are 6,2 inchi şi un format 25:9, cu 2 260 × 816 pixeli.

La capitolul baterie, telefonul vine cu 4 500 mAh, o baterie duală, împărţită în cele două jumătăţi ale telefonului. Are încărcare rapidă pe cablu şi wireless, precum şi wireless PowerShare, funcţia care îţi permite să „împarţi” din bateria ta celor care nu au.

Prețul unui astfel de gadget este de 2 000 de dolari.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente