5 miliarde de dolari într-o singură zi. Cărui grup de miliardari se alătură deținătorul platformei Zoom

Foto: businessinsider.com

Potrivit Business Insider, averea lui Eric Yuan, directorul general al platformei de conferințe video Zoom, a crescut cu 5 miliarde de dolari într-o singură zi după ce compania pe care o conduce a raportat creșteri record în al doilea trimestru.

Zoom a declarat că vânzările din T2 au fost mai mari cu 355 % comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Astfel, Yuan se alătură unui grup din care fac parte miliardari precum Elon Musk și Jeff Bezos, care au înregistrat creșteri record în timpul pandemiei de coronavirus.

Serviciul de conferințe video a făcut mai mulți bani în ultimele trei luni decât în tot anul 2019, de vreme ce numărul oamenilor care lucrează de acasă a crescut masiv datorită crizei provocate de COVID-19. Acțiunile platformei au crescut de aproape patru ori anul acesta, reușind să bată estimările deja optimiste ale analiștilor.

Datorită ultimelor rezultate, Zoom și-a actualizat ținta de venituri pentru anul fiscal 2021 de la 1,78-1,8 miliarde de dolari la 2,37-2,39 miliarde de dolari.

Bloomberg estimează că averea lui Yuan ajunge la 16,4 miliarde de dolari, o creștere de 360 % de la începutul anului până acum. Între timp, valoarea de piață a Zoom a ajuns la 129 de miliarde de dolari.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente