Coronavirus // La Spitalul Clinic Republican va fi suplinit numărul de paturi pentru pacienții în stare gravă

Irina Odobescu
02/09/2020
Foto: MSMPS via Facebook

La IMSP Spitalul Clinic Republican Timofei Moșneaga joi vor fi disponibile 120 de paturi noi pentru pacienții în stare gravă infectați cu noul tip de coronavirus. Locurile noi sunt destinate și pentru pacienții cu forme moderate și severe de boală readresați de la Centrul COVID-19. 

„Pacienții în stare gravă, dar care înregistrează o ameliorare a stării de sănătate vor fi transferați din terapie intensivă, în secția care va fi activată, unde vor urma tratamentul prescris de medici”, a spus Viorica Dumbrăveanu, în cadrul ședinței Punctului Focal din dimineața de miercuri.

Precizăm că bilanțul cazurilor de infectare cu noul tip de coronavirus a ajuns la 37.208, iar numărul total de decese din cauza complicațiilor provocate de coronavirus a ajuns la 1.008.

Irina Odobescu
02/09/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii