/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Ce spun reprezentanții de la Ministerul Sănătății despre starea de sănătate a lui Dumbrăveanu

missing
02 septembrie 2020, ora 20:52

Se simte bine, se tratează acasă și lucrează de la distanță. Este tot ce au putut afla jurnaliștii despre starea de sănătate a ministrului Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, după ce săptămâna trecută a anunțat că este infectată cu noul tip de coronavirus. Alte detalii despre aceasta, responsabilii au preferat să nu le facă publice, motivând că sunt date cu caracter personal.

„Noi datele cu caracter personal nu o să le menționăm, dar ce ține de starea de sănătate, noi avem ședințe, dumneaei se simte bine. Starea de sănătate este bine”, a spus Constantin Râmiș, secretar de stat la Ministerul Sănătății.

De asemenea, secretarul de stat a menționat că nici unul dintre angajați nu a fost izolat, întrucât nimeni nu ar fi intrat în contact direct cu ministra Sănătății. Săptămâna trecută, Viorica Dumbrăveanu a anunțat că a fost testată pozitiv, abia după cinci zile de când a primit rezultatul analizelor și după ce Dorin Chirtoacă a făcut public acest lucru. Atunci, Dumbrăveanu a publicat pe Facebook testul său și a scris că trece printr-o perioadă grea atât din punct de vedere moral, cât și fizic. Aceasta nu ne răspunde la telefon, pentru a comenta cum s-a infectat și de ce a ascuns acest fapt timp de cinci zile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram