miercuri, 17 aprilie, 2024
22.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeAgarista CSF Anenii Noi pentru al treilea an - câștigătoare la Campionatul Moldovei de...

Agarista CSF Anenii Noi pentru al treilea an – câștigătoare la Campionatul Moldovei de fotbal feminin

Recomandate

Pentru al treilea an consecutiv Agarista CSF Anenii Noi, susținută financiar de compania Agarista Agricola, a devenit câştigătoarea Cupei și Campionatului Moldovei la fotbal feminin. Totodată, echipa a câștigat Cupa FMF – turneul de pregătire organizat pentru prima dată în istorie.

Fondatorul echipei Agarista este Școala Sportivă din Anenii Noi.

„Este al treilea an în care echipa Agarista câștigă Cupa Moldovei. Mai mult, aceasta a câștigat și în cadrul turneului recent organizat, iar acum urmează pregătirile pentru noul sezon, ce va fi lansat la sfârșitul lunii septembrie. Chiar dacă fost mai multe dificultăți provocate de pandemie, fetele au reușit să se pregătească și facă față provocărilor. Avem atât fete-jucători cu experiență, cât și și fete tinere, talentate, care în acest sezon au devenit membre ale echipei”, ne-a spus Dumitru Plămădeală, ofițer de presă Agarista.

Agarista Agricola își propune să susțină și în continuare sportul feminin în Republica Moldova.

„Ne-am dorit „să creștem” fotbalul feminin în Moldova, pentru că acesta nu este susținut suficient de stat, dar avem fete-jucători care merită toată atenția și respectul. Avem deja 4 ani în care oferim suportul necesar acestei echipe și ne mândrim că avem astfel de rezultate. Suntem siguri că această echipă ne va duce faima și în străinătate, iar noi o vom susține în continuare cât va fi necesar”, ne-a relatat Tatiana Gherghelejiu, Agarista Agricola.

Totodată, Agarista Agricola este una din puținele companii din sector în care majoritatea angajaților sunt tineri absolvenți ai universității agrare.

Agarista Agricola – o companie ce prezintă soluții inovatoare în agricultură, cu o experiență de peste 20 de ani pe piața locală. Pe lângă produse de uz fitosanitar și alte inputuri importante, specialiștii Agarista Agricola realizează diverse experiențe, testând eficiența diferitor metode de protecție a plantelor pentru a asigura fermierii cu informații utile și recomandări.

Luminita Crivoi
Luminita Crivoi
Expert în agricultură

Citește și ›

Advertoriale