image
Sursa foto: jurnal.md

Începe un nou sezon la Jurnal TV! Pe lângă proiectele îndrăgite deja, postul de televiziune vine cu surprize și noi emisiuni

Postul de televiziune Jurnal TV a dat startul unui nou sezon, iar toamna vine cu produse de cea mai înaltă calitate marca Jurnal TV! Pe micile ecrane au revenit talk-show-urile deja îndrăgite de telespectatori, dar chiar din această săptămână veți putea urmări o serie de emisiuni noi!

Începând cu săptămâna această, rând pe rând, în fiecare seară, vor reveni pe post talk-show-urile îndrăgite, dar și emisiuni noi, care vă așteaptă imediat după Știrile orei 19:00.

„Cu multă bucurie și mândrie anunțăm că toate produsele Jurnal TV revin pe micile ecrane. Avem o mulțime de surprize, avem o mulțime de proiecte noi și desigur proiectele vechi, pe care publicul larg le-a îndrăgit”, spune directorul general al Jurnal TV, Adrian Buraga.

Vara aceasta a fost una încărcată cu realizări pentru postul de televiziune. În ultima lună a verii, Jurnal TV a îmbrăcat o haină nouă și a revenit cu o calitate vizuală și mai înaltă.

„Noi am lucrat, toată echipa a lucrat în această perioadă și am reușit ca astăzi să fim gata să lansăm toate produsele în cea mai bună calitate și la cele mai înalte standarde. Cu această ocazie îndemnăm toți telespectatorii și toți prietenii Jurnal TV să rămână încontinuare alături de Jurnal TV”, mai afirmă directorul general al postului TV.

Noutăţile partenerilor

comentarii: