image
Sursa foto: jurnal.md

Val Butnaru revine astăzi cu o nouă emisiune la Jurnal TV! „E un proiect la care am visat de foarte mult timp”

Val Butnaru revine la Jurnal TV cu un nou proiect. Prima ediție a emisiunii „Vânturile, valurile”, despre sufletul și destinul uman, va fi pusă pe post astăzi, de la ora 20.00. „Este un proiect la care am visat de foarte mult timp, însă pe care l-am tot amânat din cauza talk-show-urilor politice”, a precizat autorul, în speranța că noul său produs va fi pe placul telespectatorilor.

„Genul programului eu l-am denumit divertisment intelectual. Sună, poate că mie mi se pare, neobișnuit, dar am luat o hotărâre să aduc în platoul nostru personalități, oameni de mare valoare, care practic au fost ocoliți până acum sau au fost puși în valoare foarte puțin. Au fost ținuți într-o vază anonimă, dacă vreți. Scriitori, pictori, compozitori, interpreți, meșteri populari, intelectuali, profesori... Oameni care emit idei. Toți ăștia ar putea să vină să ne spună altceva decât ne spun politicienii”, spune realizatorul emisiunii „Vânturile, valurile”.

Val Butnaru admite că o astfel de emisiune, fără accent politic, riscă enorm într-o televiziune din estul Europei, dar crede că noul său proiect se va bucura de audiențe egale sau chiar mai mari în raport cu cele strict politice.

„De ce vânturile și valurile? – Bineînțeles că am pornit de la renumitul poem eminescian „Dintre sute de catarge, care lasă valurile”. Este un poem filozofic și emisiunea noastră se va axa pe aceste probleme mari care țin de existența noastră. Genericul emisiunii este despre sufletul și destinul uman”, afirmă Val Butnaru.

Emisiunea va putea fi urmărită la postul de televiziune Jurnal TV în fiecare marți, începând cu ora 20:00.

„Bucuria mea cea mare este că platoul arată aproximativ așa cum mi l-am imaginat. La 20:00 încep Vânturile, valurile”, a conchis Val Butnaru.

Vânturile, valurile... Val Butnaru revine cu un nou proiect la Jurnal TV!

Emisiune despre sufletul și destinul uman. În curând, la Jurnal TV. Posted by Vânturile, valurile on Wednesday, 26 August 2020

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: