image
Sursa foto: jurnal.md

Chicu confirmă că a organizat o petrecere cu prilejul căsătoriei fiului: „Nu este nuntă nici după formă, nici după conținut”

După mai multe zile de tăcere, premierul Ion Chicu a confirmat că a organizat o petrecere cu prilejul căsătoriei fiului său, dar susține că nu a fost vorba de o nuntă și că ar fi fost respectate toate restricțiile impuse de lege.

„Într-adevăr pe 28 august a fost organizat un eveniment, o masă de sărbătoare. Fiul meu s-a căsătorit în 2019. În septembrie 2019 a fost încheiat și un contract cu un local din parcul Valea Trandafirilor, pentru ca pe 30 august să avem nuntă. La sfârșitul lui iunie, la insistența mea, nunta a fost amânată, apoi anulată. Oricum copiii au vrut să-și oficializeze căsătoria și cu această ocazie, cu cei mai apropiați oameni, pe 28 august, am organizat o masă. Deci nu este nuntă nici după formă, nici după conținut”, a declarat Ion Chicu în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova,

Premierul a fost solicitat, în context, să comenteze imaginile în care au fost surprinși mirii.

„Nu știu ce ați văzut, dar eu vă spun ce este. Toate regulile impuse de comisie au fost respectate, inclusiv numeric. La acest eveniment au participat exclusiv unchii și mătușile fiului meu. Este eveniment care este permis conform restricțiilor. Nu s-a încălcat nimic în opinia mea. Am văzut multe speculații, este mult politic. Consider acest subiect închis, iar celor care continuă să speculeze le rămâne pe conștiință. Nu a fost nicio nuntă. A fost în spațiul deschis”, a adăugat șeful Guvernului.

În ceea ce privește prezența ofițerilor de la Serviciul Pază de Stat, Chicu a spus:

„Întrebarea respectivă să o adresați serviciului respectiv. Am toată siguranța că s-au respectat toate protocoalele”, a menționat Ion Chicu.

Precizăm că fiul premierului Ion Chicu s-a căsătorit vineri, într-o locație de lux din raionul Ialoveni. Și asta în condițiile în care nunțile sunt interzise în Republica Moldova din cauza pandemiei de Covid-19. Zona a fost împânzită de agenți de pază, care nu au permis jurnaliștilor nici măcar să se apropie de restaurant.

De menționat că la sfârșitul lunii iunie, prim-ministrul Chicu a recunoscut la un post privat de televiziune că urmează să joace la nunta fiului său, dar că cel mai probabil o va amâna.

„Nunta este planificată pentru sfârșitul verii. Vom vedea ce va fi, dar eu înțeleg că va trebui să o amân pentru că oricum nu va pleca această pandemie. Imaginați-vă că faci o mare petrecere, iar peste trei zile invitații tăi stau la Spitalul „Toma Ciorbă”. Cine vei fi după aceasta?", spunea atunci șeful Guvernului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: