(video) Candidatul PLDM, Tudor Deliu, a depus actele la CEC pentru a înregistra grupul de inițiativă pentru prezidențiale: Măria Sa alegătorul va decide cui îi oferă susținerea

Candidatul din partea Partidului Liberal Democrat, Tudor Deliu, la funcția de președinte al Republicii Moldova a depus actele la Comisia Electorală Centrală, pentru înregistrarea grupului de inițiativă. Astfel, după înregistrare, cei din PLDM vor începe să strângă cele 25 mii de semnături, necesare pentru înregistrarea oficială a sa în cursa electorală.

Foto: UNIMEDIA

„Am depus actele pentru înregistrarea grupului de inițiativă. Nu poate un om normal să nu aibă emoții, atunci când se avântă într-un proces atât de importat, atât pentru el, cât și pentru Republica Moldova. Este Măria Sa alegătorul, care va decide cui îi oferă susținerea. Dar ca cetățean al RM, consider că am dreptul să candidez la această funcție”, a conchis Deliu.

Amintim că PLDM l-a înaintat pe Tudor Deliu drept candidat din partea formațiunii pentru funcția de președinte al Republicii Moldova.


Pub