„Oamenii „Moldovagaz”, 21 de ani de dedicație”

În data de 5 septembrie este marcată ziua profesională a lucrătorilor din sistemul de gazificare. Totodată, ”Moldovagaz” împlinește 21 de ani de activitate. Cu ocazia acestei aniversări, întreprinderea a lansat campania ”Oamenii Moldovagaz, 21 de ani de dedicație”, o acțiune prin care veți putea descoperi angajații devotați, profesioniștii companiei, oamenii care depun suflet și care trudesc zi de zi ca noi să avem căldură în casele noastre.

Foto: Moldovagaz

Vitalie Iacovlev este șeful Sectorului de Producere din cadrul ”Moldovatransgaz”. Și-a început cariera în domeniul energetic din tinerețe, în 1986, imediat ce revenise de la studii de peste hotare. A lucrat șofer un an, la Drochia, iar apoi a fost mașinist la compresoarele tehnologice de la Stația de Comprimare.

A activat 10 ani în diferite funcții la Drochia și în momentul de față, din anul 1998, deține funcția de șef al Sectorului de Producere la Chișinău. El spune că cea mai mare realizare a lui este să știe că rezultatul muncii lui e apreciat atât de conducerea întreprinderii, de colegi, cât și de sutele de mii de consumatori pe care îi deservesc.

„Este o mândrie pentru fiecare specialist din ramura dată să stea la veghea sistemului energetic al țării. Ne dorim pe viitor ca stațiile din toată Republica Moldova să fie modernizate și să ne bucurăm alături de consumatori, de investițiile pe care le facem în momentul de față.”, a menționat Vitalie Iacovlev.

Vitalie Iacovlev spune că i-a fost greu la început, dar nu regretă deloc pasul pe care l-a făcut. Mai mult decât atât, el încurajează pe tinerii aboslvenți de la noi să nu aleagă calea străinătății, ci să rămână acasă și sa se implice în proiecte, care să ducă la dezvoltarea țării, așa cum a făcut-o el.

„Întorcându-mă înapoi în anii 80, când aveam ideea de a pleca în Siberia la sonde, în timpul de față aș alege această cale, de a fi în colectivul dat în momentul de față, și a face în colectiv ceea ce fac la ziua de azi pentru Republica Moldova”, a conchis Vitalie Iacovlev, șeful Sectorului de Producere din cadrul „Moldovatransgaz”.


// console.log('no ads situation')