03:28:28 29.03.2024
Stiri

O moldoveancă a MOȘTENIT 1 000 000 de euro de la italianul BOGAT pe care l-a îngrijit în ultimii ani de viață. Reacția familiei

Actualitate 01.09.2020 19:00 Vizualizări1393 Autor: Ziarul National
O moldoveancă a MOȘTENIT 1 000 000 de euro de la italianul BOGAT pe care l-a îngrijit în ultimii ani de viață. Reacția familiei


O femeie de 27 de ani a moștenit 1 milion de euro după moartea italianului bogat și bătrân pe care l-a îngrijit în ultimii ani de viață. Familia acestuia, însă, este convinsă că la mijloc a fost vorba de o înșelăciune și i-a făcut tinerei din R. Moldova o plângere penală.

Tatiana Crihan, o moldoveancă de 27 de ani, l-a îngrijit în ultimii ani de viață pe Guido Carlo Corni, un stomatolog bogat din Genova. Acesta a murit în 2015, la vârsta de 91 de ani, lăsându-i femeii o moștenire de 1 milion de euro, relatează presa locală, citat de digi24.ro.

Când a aflat că principala beneficiară a averii bătrânului este fosta îngrijitoare, familia a depus plângere la autorități împotriva acesteia, acuzând-o de înșelăciune.

Rudele spun că bătrânul nu era în deplinătatea facultăților mintale în ultima perioadă a vieții, iar femeia care-l îngrijea a profitat de acest lucru și l-a determinat să semneze două polițe de asigurare de viață pentru suma de 1 milion de euro pe care era trecută ea drept beneficiară.

În cursul cercetărilor, anchetatorii au descoperit că, inițial, în acele polițe a fost trecut drept beneficiar un nepot al bătrânului, însă după numai două zile s-a răzgândit și a schimbat numele cu cel al îngrijitoarei.

Însă anchetatorii nu au găsit nicio probă care să susțină acuzațiile familiei, așa că dosarul a fost închis la începutul acestui an. Dar nepotul bătrânului a decedat luna aceasta, iar acum soția lui este cea care a înaintat în justiție o nouă acțiune împotriva femeii care a moștenit milionul de euro.

Avocații au cerut o despăgubire și de la instituția care a încheiat polițele, acuzând-o că nu a verificat starea de sănătate mintală a bătrânului la momentul emiterii documentelor.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md