(foto) Portretele elevilor chișinăuieni din anii ’80 ai secolului trecut. Lucrările au fost realizate de Oleg Caneev

elevi copii

Zâmbitori, entuziasmați, triști, visători sau curioși, așa continuă să arate elevii chișinăuieni din anii ’80 ai secolului trecut în portretele realizate de fotograful Oleg Caneev. Lucrările au fost publicate în grupul de Facebook Кишинёвцы! de către autor, iar internauții au început deja să se recunoască în portretele care au mai mult de 40 de ani. Oleg a promis că treptat va mai încărca fotografii. În total, în albumul „Școala URSS – Chișinău” sunt peste 6 000 de fotografii, scrie autorul.

„Dragi prieteni, propun să vedeți cel mai mare proiect pe care l-am făcut vreodată. L-am realizat în anii ’80 ai secolului trecut. Proiectul se numește Школа СССР – Кишинёв. El conține mai mult de 6 000 de fotografii realizate în școlile din Chișinău”, scrie fotograful.

Oleg Caneev este unul dintre cei mai renumiți fotografi din „școala veche”. Chiar și acum, Oleg realizează multe fotografii pe peliculă. Fotograful are o experiență de peste 35 de ani. Oleg predă arta fotografiei și este fondatorul școlii particulare de fotografie, înființată sub aripa Uniunii Artiștilor Fotografi din Moldova.

Sursă foto: Oleg Caneev

Taguri: #inspirație
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente