(video) Ion Chicu a confirmat faptul că a participat la o petrecere cu prilejul nunții fiului său: „Nu a fost nuntă nici după formă, nici după conținut”

ion_Chicu_parlament_XL

Prim-ministru Ion Chicu a confirmat faptul că în data de 28 august a participat la o petrecere organizată de fiul său. Însă, prim-ministrul afirmă că a fost o petrecere mică, cu un număr mic de oameni și au fost respectate toate regulile impuse de autorități.

„Într-adevăr, pe 28 august a fost organizat un eveniment, o masă de sărbătoare. Fiul meu s-a căsătorit în 2019. În septembrie 2019, a fost încheiat și un contract cu un local din parcul Valea Trandafirilor, pentru ca pe 30 august să avem nuntă. La sfârșitul lui iunie, la insistența mea, nunta a fost amânată, apoi anulată. Oricum, copiii au vrut să-și oficializeze căsătoria și cu această ocazie, cu cei mai apropiați oameni, pe 28 august, am organizat o masă. Deci nu este nuntă nici după formă, nici după conținut”, a declarat Ion Chicu în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la TVR MOLDOVA.

Ion Chicu a anunțat că toate regulile impuse de comisie au fost respectate, inclusiv numeric. Prim-ministrul a spus că la petrecere au participat doar cele mai apropiate persoane.

Referitor la SPPS, Ion Chicu a spus că el crede că au fost respectate toate protocoalele, iar mai multe detalii poate să ofere doar reprezentanții SPPS.

Amintim că deputatul Radu Marian afirma în data de 28 august că nunta fiului prim-ministrului a avut loc încălcându-se regulile impuse de Comisia Extraordinară de Sănătate Publică.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente