fbpx

Ion Chicu a confirmat! Pe 28 august a fost celebrată căsătoria fiului său: „S-au respectat toate regulile”

Fiul s-a căsătorit în 2019, iar acum a fost doar o masă de sărbătoare. Aceasta a declarat prim-ministrul Ion Chicu, care a confirmat astăzi – la emisiunea „Punctul pe azi” de la TVR – că pe 28 august a celebrat nunta feciorului său.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Premierul Republicii Moldova a precizat că nu a fost vorba de o nuntă, ci doar de un eveniment la care au fost prezenți cei mai apropiați oameni.

„Pe 28 august a fost organizat un eveniment, o masă de sărbătoare. Fiul meu s-a căsătorit în 2019. Pe 30 august 2020 urma să fie nunta cu 150 de persoane, dar a fost anulată. Oricum, copiii au vrut să organizeze o masă cu cele mai apropiate persaone. Toate regulile impuse de comisie au fost respectate. La acest eveniment au participat exclusiv unchii și mătușile fiului meu. E mult politic, dar vreau să spun cu toată responsabilitatea – nu s-au încălcat regulile. Acest subiect rămâne închis”, a declarat Chicu pentru sursa menționată.

Amintim că, zilele trecute, pe rețelele de socializare și în presă au apărut mai multe zvonuri, cât și imagini de la petrecerea fiului lui Ion Chicu, care a avut loc la o vinărie. Drept urmare, deputatul PAS Radu Marian a sesizat reprezentanții Ministerului de Interne și ai Inspectoratului General al Poliției.

Menționăm că, potrivit dispoziției Comisiei naționale extraordinare pentru sănătate publică, de pe 26 august, desfășurarea nunților este interzisă din cauza pandemiei.

Video: TVR Moldova

Articole asemănătoare

Back to top button