image
Sursa foto: fmf.md

Alexandru Epureanu a revenit la națională: Lotul final pentru meciurile cu Kosovo și Slovenia

Cel mai bun fotbalist moldovean al secolului 21, Alexandru Epureanu a acceptat invitația selecționerului Firat de a reveni la Naționala Moldovei pentru meciurile din Liga Națiunilor.

Chiar dacă nu va putea să evolueze pe parcursul unui meci întreg, din cauza accidentărilor mai vechi, prezența lui în lot este extrem de importantă în primul rând pentru moralul jucătorilor.

În lotul final al lui Engin Firat au rămas 24 de jucători, dintre care 9 sunt din campionatul intern.

Printre noutățile antrenorului se numără mijlocașii Ion Dragan (Milsami Orhei) și Mihai Caimacov (Olimpija Slovenia), ultimul fiind convocat în regim de urgență, alături de atacantul Nicolae Milinceanu (Vaduz, Elveția).

În schimb, chiar dacă inițial se regăseau în lista lărgită a naționalei mari, apărătorul Artur Craciun (Honved Ungaria) și mijlocașii Cristian Dros (Spartak Letonia) și Alexandru Belousov (Dinamo-Auto) se vor alătura în cele din urmă reprezentativei de tineret pentru meciul cu Germania din 3 septembrie.

Tricolorii au efectuat în această seară ultimul antrenament înaintea deplasării în Italia, acolo unde va avea loc primul meci "de acasă", cu Kosovo (3 septembrie) din noua campanie a Ligii Națiunilor. Trei zile mai târziu, Moldova va juca pe terenul Sloveniei, la Ljubljana.

Lotul lui Engin Firat:

portari: ALEXEI KOȘELEV, DENIS RUSU, NICOLAI CEBOTARI

fundași: OLEG REABCIUK, IGOR ARMAȘ, VICTOR MUDRAC, SERGIU PLATICA, VEACESLAV POSMAC, ION JARDAN, PETRU RACU, DENIS MARANDICI, ALEXANDRU EPUREANU

mijlocași: ANDREI COJOCARI, ARTUR IONIȚA, CĂTĂLIN CARP, VADIM RAȚA, EUGENIU COCIUC, ALEXANDR SUVOROV, ION DRAGAN, MIHAIL CAIMACOV,

atacanți: NICOLAE MILINCEANU, ION NICOLAESCU, VITALIE DAMAȘCAN, VLADIMIR AMBROS

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: