Fracțiunea PSRM din CMC are un nou consilier

Fracțiunea PSRM din Consiliul Municipal Chișinău are un nou consilier. Este vorba despre Tatiana Corcimari, care a luat locul alesului local Iurie Harmelin, decedat la începutul acestei luni.

Foto: UNIMEDIA

Proiectul privind atribuirea unui mandat de consilier în Consiliul municipal Chișinău a fost inclus, astăzi, pe ordinea de zi. Astfel, Tatiana Corcimari, candidat supleant pe lista fracțiunii PSRM, a preluat mandatul rămas vacant în urma decesului consilierului socialist Iurie Harmelin.

CMC a luat act de atribuirea mandatului, totodată, Tatiana Corcimari a fost inclusă în calitate de membră a Comisiei pentru protecția socială, ocrotire a sănătății, educație, cultură, mass-media și relații interetnice a consiliului municipal.

Tatiana Corcimari a figurat și în lista candidaților Partidului Socialiștilor pe circumscripția națională la alegerile parlamentare din februarie 2019. Tatiana Corcimari este jurist, la acel moment fiind secretarul executiv al organizației teritoriale a sectorului Rîșcani, Chișinău.

Mandatul de consilier a rămas vacant după ce fondatorul teatrului dramatic „De pe strada Trandafirilor”, Iurie Harmelin, consilieri municipal PSRM a decedat.


Pub