‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 28 martie, 2024
13.3 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriLista produselor care vor ajunge la Expo Dubai 2020, va fi publicată

Lista produselor care vor ajunge la Expo Dubai 2020, va fi publicată

‹ adv ›
‹ adv ›

Lista produselor ce vor fi comercializate la Expoziția Mondială ”Expo 2020  Dubai”, în cadrul pavilionului Republicii Moldova, va fi făcută publică în timpul apropiat. Despre asta a precizat pentru Agrobiznes, Natalia Ivanov, conducător de proiect, responsabilă de organizarea târgurilor şi expoziţiilor, din cadrul Moldexpo.

Potrivit ei, în aceste zile, o comisie specializată va analiza dosarele cu informații și date exacte despre produsele care ar urma să ajungă la Expo Dubai 2020, depuse de producătorii din țara noastră până în data de 15 august, curent.

Ulterior, se va lua decizia dacă să se organizeze sau nu un al doilea tur de selectare a produselor ce se vor comercializa la expoziție.

Amintim că, expoziția se va desfășura în Emiratele Arabe Unite, orașul Dubai, din 1 octombrie 2021 până în 31 martie 2022. În cadrul evenimentului, sunt așteptați aproximativ 25 de milioane de vizitatori, 70 % din afara țării gazdă. Organizatorii au precizat că va fi contractată o anumită cantitate de produse, care ulterior, la necesitate, ar putea fi suplinită.

Viitorii participanți au, astfel, posibilitate să se promoveze la nivel mondial, să stabilească diferite parteneriate, dar și să ia parte la diferite forumuri organizate pe parcursul expoziției.

Printre produsele moldovenești, care vor putea fi găsite la Expo Dubai 2020 se numără, diferite obiecte din ceramică: căni, figurine, magneți, clopoței, farfurioare, ulcioare. Diferite obiecte confecționate din lemn: elemente de decor, jucării, farfurii, figurine, măști, ploști. De asemenea, vor putea fi găsite articole textile, din metal, produse pentru îngrijirea corpului, dar și produse alimentare neperisabile, așa precum miere, fructe uscate, nuci.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Comentarii