‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
duminică, 24 martie, 2024
17.7 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriGruparea producătorilor de fructe moi. Metode, exemple, avantaje

Gruparea producătorilor de fructe moi. Metode, exemple, avantaje

‹ adv ›
‹ adv ›

Dacă sunteți producător de bacifere și vreți să vă asociați, dar încă stați la dubii ori aveți mai multe întrebări la acest subiect, iată că puteți afla răspunsul la unele dintre ele urmărind online seminarul despre „Gruparea producătorilor de fructe moi. Metode, exemple și avantaje”. Pentru asta e nevoie să vă înregistrați aici https://forms.gle/g1hijS56jUSAQw3r8 și vizionați un seminar la tema data.

În cadrul acestuia, președintele Asociației „Pomușoarele Moldovei”, Aneta Ganenco vorbește despre beneficiile asocierii și creării grupurilor de producători, iar Zinaida Plămădeală, administratoarea cooperativei, Berries Group, vorbește despre avantajele și dezavantajele asocierii din propria experiență.

În același timp, Nedim Džano, specialist în dezvoltarea regională, se pronunță asupra mecanismelor de funcționare a grupurilor de producători, prezintă exemplul Bosniei și al Herțegovinei. Scopul acestui seminar este de a prezenta realitățile la zi din sector și a-i încuraja, tot mai mult, pe producători să se asocieze.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Comentarii