Un bărbat din Chișinău a ajuns pe mâna poliției, după ce și-a lovit amicul cu o piatră în cap

Un bărbat de 32 de ani din Chișinău a ajuns ieri pe mâna poliției după ce și-a lovit amicul cu o piatră în cap. Incidentul s-a produs azi dimineață în jurul orei 03:00, pe o stradă din sectorul Botanica.

Foto: facebook/IGC

Un echipaj auto de Carabinieri al Direcției regionale Centru a IGC, în timpul serviciului de patrulare și reacționare operativă în sectorul Botanica din Chișinau, patrulând pe strada Sarmizegetusa au observat două persoane de gen masculin între care se iscase un conflict.

Cei doi s-ar fi luat la bătaie, iar ulterior suspectul ar fi lovit bărbatul cu o piatră în cap.

Carabinierii au intervenit în ajutor pentru a calma spiritele. La locul incidentului a fost solicitată și o echipă de la ambulanță pentru acordarea ajutorului medical.

Agresorul a fost condus la IP Botanica pentru indentificare și documentarea cazului. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 32 ani și este domiciliat în municipiul Chișinău.

Inspectoratul General de Carabinieri recomandă, în cazul când sunteți martorul unui incident, pentru a preveni o tragedie sesizați cea mai apropiată patrulă de Carabinieri sau apelați la numărul 112.

facebook/IGC / Sursa:facebook/IGC
facebook/IGC / Sursa:facebook/IGC
facebook/IGC / Sursa:facebook/IGC


Pub