(foto, video) La La Play continuă expediția muzicală. Melodiile orchestrei au răsunat pentru medicii și agricultorii din țară

IMG_8659

Expediția La La Play continuă traseul muzical prin țară. Ziua de 29 august a fost dedicată oamenilor din Moldova care muncesc cu pasiune și dedicație – fie că e vorba de domeniul medical sau agricol.

Prima destinație a zilei de 29 august a fost la Spitalul Raional Hâncești, unde orchestra a oferit un recital pentru personalul medical și pacienți, care i-au întâlnit cu mult drag și entuziasm.

Traseul MNYO nu s-a oprit aici, pentru că orchestra s-a îndreptat în sudul Moldovei, ajungând pe câmpurile din Cucoara, Cahul unde au susținut un concert – omagiu pentru agricultorii care, veniți de cu zori, munceau chiar acolo pe câmp. Această inițiativă vine în contextul situației dificile din domeniul agricol din acest an, când agricultorii au nevoie de susținere mai mult ca oricând.

Seara a culminat cu un Concert în Alb în satul Roșu, la care au fost invitați medicii și lucrătorii medicali din prima linie din raionul Cahul, cărora le-a fost adus un elogiu prin muzică, orchestra mulțumindu-le astfel pentru dăruire, implicare și curaj.

Concertul a fost susținut cu sprijinul Primăriei municipiului Cahul și a Institutului Cultural Român la Chișinău, partenerul MNYO de lungă durată, care marchează anul acesta 10 ani de existență.

Taguri: #La La Play
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente