Cum lucrează Ministerul Sănătății în situația în care ministra Viorica Dumbrăveanu s-a infectat cu COVID-19

viorica-dumbrăveanu

După ce sâmbătă, 29 august, a fost confirmat că ministra sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a fost testată pozitiv cu COVID-19, Cristina Stratulat, consiliera în comunicare la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, vine cu mai multe precizări despre cum lucrează acum ministerul.

Deoarece există o mare îngrijorare despre activitatea MSMPS în această perioadă, s-au decis aspectele ce urmează.

„# Ministerul lucrează în regim obișnuit. Toate activitățile sunt desfășurate de fiecare secretar(ă) de stat pe domeniul de competență și coordonate cu conducerea ministerului în regim online. În perioada sărbătorilor naționale, ședințele Punctului Focal au fost desfășurate online.

# Ministra a întreprins toate măsurile de autoizolare de la apariția primelor simptome de boală și realizează activitatea de la distanță.

# În urma anchetei epidemiologice, niciunul dintre angajații ministerului nu a fost identificat ca și contact apropiat pentru a fi plasat în autoizolare.

Sănătate tuturor!”, concretizează consiliera.

Vezi AICI harta evoluției COVID-19 în Moldova în timp real.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalele noastre de TelegramRO și RU.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente