Un bărbat și-a lăsat ușa descuiată la mașină și s-a pomenit fără 18 mii de lei și fără acte de identitate

Un bărbat din raionul Hîncești s-a trezit fără geantă, unde erau actele de identitate și 18 mii de lei, după ce a lăsat descuiat automobilul. Incidentul neericit a avut loc ieri, 28 august 2020, în jurul orei orelor 19:07, în raionul Hîncești.

Foto: IP Hîncești

Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului de Poliție din Hîncești, Cristina Vicol, proprietarul automobilului a declarat poliției că a depistat lipsa genții în care erau bani în sumă de 18 000 lei și acte de identitate, care a fost lăsată în automobilul ce îi aparține de model „Mercedes”.

La fața locului s-a deplasat echipajul de reacționare operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Hincesti pentru a documenta cazul.

IP Hîncești / Sursa:IP Hîncești

Ajungînd la fața locului, bărbatul le-a comunicat polițiștilor că persoane necunoscute au pătruns prin acces liber în automobil, au sustras în mod ascuns gentuța de mînă ce se afla pe bancheta din față a mijlocului de transport, în care erau bani în sumă de 18 000 lei și acte de identitate.

IP Hîncești / Sursa:IP Hîncești

Echipajul de reacționare operativă în conlucrarea cu localnicii satului Logănești, raionul Hîncești, au stabilit făptașul infracțiunii fiind un bărbat în vârstă de 33 ani, (anterior judecat), locuitor al satului Logănești, raionul Hîncești.

La domiciliul acestuia au fost depistați banii ascunși în haine; la o distanță de aproximativ 400 m, la o gunoiște a fost depistată și gentuța de mînă ce aparține victimei în care erau și actele de identitate.

Făptașul și-a recunoscut vina, ulterior fost reținut și escortat la Inspectoratul de Poliție Hîncești.

Poliția investighează cazul.


Pub