Katy Perry și Orlando Bloom au devenit părinți. Cântăreața a născut o fetiță pe nume Daisy Dove Bloom

Cântăreața americană Katy Perry și actorul Orlando Bloom au devenit părinți. Cântăreața a născut o fetiță pe nume Daisy Dove Bloom, scrie CNN.

Foto: uk.glbnews.com

Orlando Bloom, actorul britanic în vârstă de 43 de ani, a împărtășit o postare a UNICEF, al cărei cuplu este ambasador, confirmând sosirea fiicei lor împreună cu o fotografie alb-negru a mâinii copilului.

„Plutim de dragoste și minune de la sosirea sigură și sănătoasă a fiicei noastre ”, a declarat pentru CNN, Katy și Orlando.”

În postarea de pe Instagram, cuplul a vorbit și despre cât de norocoși au fost că au avut o experiență „pașnică” de naștere cu îngrijiri medicale bune - ceva, au spus ei, ce multe familii nu experimentează.

Perry, în vârstă de 35 de ani, a dezvăluit sarcina pentru prima dată lumii într-un videoclip muzical pentru piesa ei „Never Worn White”, în martie.

Perry și Bloom au început să se întâlnească în 2016 și se pare că s-au despărțit 10 luni mai târziu înainte de a se reuni la începutul anului 2018. Cuplul s-a logodit de Ziua Îndrăgostiților.

Atât Perry, cât și Bloom au fost căsătoriți anterior. Perry a fost căsătorit cu comediantul britanic Russell Brand din 2010 până în 2012, în timp ce Bloom a fost căsătorit cu modelul Miranda Kerr din 2010 până în 2013. Perechea are un fiu, Flynn, care s-a născut în 2011.


Pub