Ministra Sănătății s-a infectat cu Covid-19. Ce spune Viorica Dumbrăveanu

Ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale s-a infectat cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut de Viorica Dumbrăveanu pe pagina sa de facebook.

Foto: UNIMEDIA

„În aceste momente și eu mă lupt cu boala. Nu în calitatea mea de ministru, dar ca pacient testat pozitiv la Covid-19. E greu, atât moral, cât și fizic, dar urmez tratamentul prescris de medici și sper că voi trece cu bine de Covid-19”, spune ministra Sănătății.

Totodată, Viorica Dumbrăveanu îndeamnă să avem grijă de sănătate, deoarece „ este cel mai de preț lucru pentru care merită să luptăm în această viață.”

Amintim că infectați cu Covid-19 au fost și angajați ai Parlamentului, precum și doi deputați de la Partidul Șor au fost testați pozitiv la infecția cu noul coronavirus, fiind vorba despre Igor Himici și Vladimir Vitiuc.

De la începutul pandemiei alți doi deputați au fost testați pozitiv la Covid-19. Este vorba despre fostul deputat din cadrul fracțiunii Partidului Democrat, Eugen Nichiforciuc și deputatul PSRM Vladimir Mizdrenco, precum și deputata Platfomei DA, Arina Spătaru.

La mijlocul lunii iunie, alți doi angajați ai Secretariatului Parlamentului au fost confirmați pozitiv cu noul tip de coronavirus.


Pub