Un tânăr și-a dus amicul în vârstă de 14 ani în pădure, l-a legat de un copac, apoi l-a omorât în bătaie din cauza că adolescentul l-a denunțat pentru furt

Trupul unui adolescent de 14 ani a fost găsit în pădure, nu departe de satul Chițcani. Cadavrul acestuia se afla în stare de descompunere. Suspectul, un amic de-al său, și-a recunoscut vina, iar pe acest caz a fost deschis un dosar penal.

Foto: UNIMEDIA

Acum aproximativ două săptămâni, dispărutul a fost implicat în furtul secret de bunuri de la străbunica sa. El a fost implicat în această crimă de un sătean în vârstă de 21 de ani, care anterior fusese condamnat pentru o serie de furturi și încercase să scape din închisoare, scrie presa din stânga Nistrului.

Apoi, suspectul-instigator în cazul furtului secret a fost reținut pentru o zi și apoi eliberat, având interdicția de a părăsi țara. Problema arestării sale a fost de competența Comitetului de anchetă. Cu toate acestea, s-a decis eliberarea suspectului.

După ce au început procedurile privind dispariția băiatului de 14 ani, inspectorul IDN a stabilit că nici tânărul de 21 de ani nu a apărut acasă de trei zile. În cursul lucrărilor de căutare, a fost posibil să se afle: el este pe fugă, ascuns în Tighina și nu vrea să se întoarcă acasă, deoarece, după spusele sale, a comis o crimă gravă.

Angajații departamentului de urmărire penală au preluat cazul.

Câteva ore mai târziu, s-a aflat locația fugarului. Locația crimei a fost găsită curând. În pădurea de la Chițcani, nu departe de un drum de țară, a fost găsit cadavrul unui adolescent. Corpul era legat de un copac.

Experții au stabilit: probabil moartea a avut loc acum trei zile. Și, deși corpul se afla deja în stadiul de descompunere din cauza temperaturii ridicate a aerului, urmele violenței nu au dispărut.

În prezent, suspectul infracțiunii a fost reținut. El a mărturisit Poliției că a vrut să-i dea o lecție adolescentului pentru că l-a denunțat în cazul furtului. Prin urmare, l-a legat de un copac, l-a bătut brutal și l-a lăsat pe copil să moară în pădure.

A fost deschis un dosar penal împotriva suspectului de 21 de ani.


Pub