Principală  —  IMPORTANTE   —   DOC/ Ultimele actualizări: În ce…

DOC Ultimele actualizări: În ce țări (nu) pot ajunge cetățenii R. Moldova

Imagine-simbol

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) anunță sâmbătă, 29 august, despre actualizarea alertelor de călătorie pentru România, Ucraina și Israel.

Instituția precizează că alertele de călătorie pentru alte state vor fi actualizate pe măsura parvenirii informației oficiale.

Actualizat Alerte de Calatorii 29.08.2020 by Ziarul de Gardă on Scribd

Pentru cetățenii Republicii Moldova care sunt în străinătate și au nevoie de asistență și informații în contextul pandemiei COVID-19, MAEIE recomandă monitorizarea actualizărilor publicate pe paginile web și Facebook a misiunilor diplomatice sau oficiilor consulare din statele de reședință. Lista poate fi accesată AICI.

Totodată, MAEIE are activat un Centru de Apel, care poate fi contactat la numerele de telefon 0 80 090 990 – (gratuit de la telefonul fix din orice localitate a Republicii Moldova) sau din străinătate la: +373 22 788 722. Operatorii au program de luni până vineri între orele 08.00 – 17.00 (ora Republicii Moldova). În afara programului cu publicul, puteţi expedia un mesaj: prin e-mail la callcenter@mfa.gov.md sau pe pagina de Facebook a Centrului de Apel.