(video) Comedy Zebra Show a lansat un video în care explică necesitatea vaccinării. „Animalele vaccinăm, iar oamenii nu?”

zebra show

Actorii de la Zebra Show au realizat un video în care explică importanța vaccinării oamenilor, în pofida dezinformării cu privire la cipizare prin vaccin. Umoriștii au simulat un dialog dintre un părinte care este pentru vaccinare și o bunicuță care este împotrivă. După câteva argumente „beton” expuse de tată, femeia și-a schimbat părerea și vezi, în videoul de mai jos, ce a făcut.

„Datorită vaccinurilor noi am uitat de așa boli ca rujeola, rubeola, poliomielita și variola. Trebuie să înțelegi că vaccinurile au salvat milioane de vieți omenești”, zice tata, rolul jucat de Ion Civirjic.

În replică, bătrâna (Pavel Sîrbu) îi zice: „Eii, lasă! Noi la mama opt am crescut și vara și iarna umblam desculți. Nimeni nu s-a îmbolnăvit”.

Următoarele argumente expuse de tată a convins-o pe bătrână să-și schimbe opinia: „Ia zi-mi, tu iepurii îi vaccinezi? Dar vaca și puii? Vrei să spui că animalele și păsările trebuie vaccinate, iar oamenii nu?”.

Bătrâna s-a eschivat de la discuție și a plecat acasă. Acolo și-a sunat fiica și a întrebat-o dacă a vaccinat copiii, pentru că este important.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalele noastre de Telegram: RO și RU.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente