(foto, video) Muzica expediției La La Play a răsunat la spitalul din Anenii Noi, la biserica din Căușeni și în grădina unei vinării de familie

IMG_8478

Expediția La La Play continuă spre noi destinații frumoase din țară. Pe 28 august, tinerii muzicieni au ajuns cu muzică de suflet în raioanele Căușeni și Anenii Noi.

Expediția La La Play continuă, iar 28 august a debutat cu un flashmob la Spitalul Raional Anenii Noi, unde prin muzică tinerii au adus zâmbete medicilor din prima linie.

Pașii i-au purtat apoi spre Căușeni, unde au oferit un recital de suflet la biserica Adormirea Maicii Domnului din Căușeni. Recitalul a fost dedicat reconstrucției acoperișului acestui monument de arhitectură de importanță națională, sprijinită prin contribuția Ambasadei SUA în Republica Moldova.

Seara s-a încheiat cu un workshop despre producerea vinului și un concert în aer liber la GOGU Winery, Căușeni.

A patra ediție a expediției muzicale La La Play are loc în perioada 22-31 august. Echipa expediției, formată din 15 artiști, dintre care nouă muzicieni, călătorește interpretând muzică live în diverse locații turistice din țară, dar și în câteva instituții medicale.

Taguri: #La La Play
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente