DOC // Lista statelor pentru care a fost stabilit regimul de autoizolare de 14 zile

Ilie Gulca
29/08/2020

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a publicat vineri lista statelor pentru care a fost stabilit regimul de autoizolare de 14 zile la intrare pe teritoriul Republicii Moldova. Lista include 53 de state și a fost elaborată în conformitate cu Hotărârea nr. 26 din 21 august 2020 a Comisiei naționale extraordinare de sănătate publică (CNESP).

Conform acestei hotărâri, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale va stabili lista țărilor cu risc epidemiologic sporit sau scăzut de transmitere a COVID-19, clasificate în zone roșii și verzi.

Această listă va fi publicată pe paginile oficiale ale Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene și Agenției Naționale pentru Sănătate Publică. Lista țărilor clasificate în zone roșii și verzi se va actualiza o dată la 14 zile.

Ilie Gulca
29/08/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii