fbpx

video | Cântăreața de peste Prut, Irina Loghin, internată la spital pentru investigații. Soțul artistei s-a infectat cu virusul COVID-19

Cântăreața Irina Loghin a fost internată la un spital din București după ce soțul său s-a infecta cu virusul COVID-19. Artista spune că se simte bine și nu are simptome.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Telefonată de jurnaliștii de la Romania TV, cântăreața de muzică populară le-a spus că se simte bine și, indiferent ce va arăta rezultatul testului, crede că este asimptomatică, deoarece nu tușește, are poftă de mâncare și nu și-a pierdut mirosul.

Potrivit Irinei Loghin, soțul său a fost împreună cu feciorul la mare înainte de a se confirma diagnoza, iar acum este și el asimptomatic. Unicul lucru de care nu este încântată artista este că trebuie să petreacă timpul izolată, în salon. „Îmi vine să ies pe geam. Nu-mi place să stau închisă, e un parc așa frumos în curtea spitalului”, a mărturisit ea presei.

Unele portaluri de știri din România scriu că Irina Loghin a făcut două teste, unul dintre ele fiind negativ, iar altul pozitiv. Deocamdată nu este clar dacă este și ea infectată sau nu, însă reprezentanții spitalului unde se află cântăreața le-au confirmat jurnaliștilor că artista este internată.

Articole asemănătoare

Back to top button