fbpx

La aproape o lună după exploziile de la Beirut, șapte persoane rămân dispărute fără urmă. Ultimul bilanț al decedaților ajunge la 188

La aproape o lună după exploziile din portul Beirutului, șapte persoane rămân dispărute fără urmă. Conform ultimului bilanț al autorităților libaneze, 188 de oameni și-au pierdut viața în urma tragediei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Printre persoanele de negăsit se numără trei libanezi, trei sirieni și un egiptean, informează presa străină. Autoritățile din Liban dau asigurări că vor continua căutările până când vor găsi toți cetățenii dispăruți. Totodată, conform ultimelor statistici, în urma deflagrațiilor, peste 6500 de persoane au suferit diverse traumatisme.

Precizăm că, la începutul lunii august, în portul din Beirut au răsunat mai mult explozii. Acestea au fost cauzate de 2750 de tone de azotat de amoniu, păstrate în port în condiții necorespunzătoare. Substanța chimică, folosită în calitate de îngrășământ, dar și pentru producerea explozibilului, au ajuns acolo cu o navă sun pavilion moldovenesc, abandonată în Liban.

Articole asemănătoare

Back to top button