(foto) Femeie dată dispărută acum șase luni, găsită îngropată la 20 km de casă. A fost ucisă cu toporul de soț

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, locuitor al satului Dumbrăvița din raionul Sîngerei, a fost reținut de polițiști pentru 72 de ore, fiind suspectat de omor. Acesta și-ar fi ucis soția și a îngropat-o într-o pădure, apoi a alertat Poliția precum că a dispărut de acasă. Mai mult, la câteva luni, el a spus polițiștilor că aceasta ar fi plecat la niște rude în Italia.

Foto: Politia.md

Cazul a nimerit în vizorul oamenilor legii la data de 25 februarie 2020, când Poliția din Sîngerei a fost sesizată de un bărbat precum că soția sa, în vârstă de 47 de ani, a plecat de acasă într-o direcție necunoscută și nu s-a mai întors.

După măsurile de investigație și de urmărire penală efectuate de către angajații IP Sîngerei, în comun cu ofițerii Inspectoratului național de investigații al IGP și Procuratura din Sîngerei, cadavrul femeii a fost depistat în extravilanul satului Cornova, raionul Ungheni.

De asemenea, polițiștii au identificat și reținut principalul suspect, care s-a dovedit a fi chiar soțul victimei.

Audiat de polițiști, acesta a declarat că la 23 februarie, anul curent, între cei doi a apărut spontan un conflict. Astfel, suspectul i-a aplicat soției o lovitură cu toporul în regiunea capului, în rezultatul căreia femeia a decedat. Apoi, bănuitul a pus cadavrul într-un sac și l-a transportat în extravilanul satului Cornova, raionul Ungheni, unde l-a îngropat pe marginea unui bazin acvatic la o adâncime de aproximativ un metru. Cei doi aveau la întreținere cinci copii, dintre care doi minori.

La moment bănuitul se află în custodia poliției, își recunoaște pe deplin vina. Dacă va fi găsit vinovat acesta riscă până la 20 de ani de închisoare.

Femeie dată dispărută acum șase luni, găsită îngropată la 20 km de casă / Sursa:Politia.md
Femeie dată dispărută acum șase luni, găsită îngropată la 20 km de casă / Sursa:Politia.md


Pub