Accident la Anenii Noi. O căruță cu patru copii cu vârste între 1 și 10 ani, lovită din spate de o mașină

Patru copii cu vârste între 1 și 10 ani, dar și mama lor, au ajuns la spital, după ce căruța în care se deplasau a fost tamponată în trafic de o mașină. Accidentul a avut loc în seara de 27 august 2020, aproximativ ora 20:40, în apropierea satul Troița Nouă din raionul Anenii Noi.

Foto: IP Anenii Noi

Poliția a fost alertată despre faptul că o căruță a fost lovită de un automobil pe traseul R30.

Ajunși la fața locului, polițiștii Inspectoratului de Poliție Anenii Noi au stabilit identitatea șoferului automobilului Volkswagen Sharan implicat în accident. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 30 de ani, locuitor al satului Chițcani, raionul Slobozia.

În timp ce se deplasa pe traseul R30 în direcția orașului Anenii Noi, în regiunea satului Troița Nouă a fost orbit de farurile unui mijloc de transport ce se deplasa în întâmpinare din sens opus și, ferindu-se, a tamponat din spate o căruță ce se deplasa în aceeași direcție.

În rezultatul impactului, au avut de suferit o femeie de 40 ani, locuitoare a satului Ciobanovca din raionul Anenii Noi, și 4 copii de 1, 5, 8 și 10 anișori, toți se aflau în căruță.

În urma examinării medicale inițiale a persoanelor ce se aflau în hipomobil, conform datelor lucrătorilor medicali, sănătatea lor este în afara oricărui pericol, traume nu sunt, însă mama cu copiii au fost transportați la IMSP Spitalul Raional Anenii Noi, pentru examinare suplimentară.

În urma testării alcoolscopice, în aerul expirat al femeii s-a stabilit o concentrație de alcool de 0,47 mg/l.

Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

Accident la Anenii Noi / Sursa:IP Anenii Noi
Accident la Anenii Noi / Sursa:IP Anenii Noi
Accident la Anenii Noi / Sursa:IP Anenii Noi
Accident la Anenii Noi / Sursa:IP Anenii Noi


Pub