(video) Igor Dodon: De-a lungul acestor patru ani, m-am condus de Responsabilitate, Caracter, Echilibru și Valori Tradiționale. Voi respecta aceste patru postulate și în continuare

Șeful statului, Igor Dodon, a realizat un film cu realizările din timpul mandatului său de președinte, care se încheie în noiembrie 2020. Deși nu a anunțat decamdată că va candida pentru un nou mandat, Igor Dodon menționează într-o postare pe pagina sa de Facebook că va continua să se conducă după aceleași principii ca și până acum: Responsabilitate, Caracter, Echilibru, Valori Tradiționale.

Foto: UNIMEDIA

„Acum patru ani, în luna noiembrie 2016, mi-ați încredințat cea mai importantă funcție de stat în Republica Moldova. De-a lungul acestor patru ani, am activat conducându-mă de următoarele principii: Responsabilitate, Caracter, Echilibru, Valori Tradiționale. Voi respecta aceste patru postulate foarte importante și în continuare.

Eu cred cu fermitate și sinceritate în țara noastră, în oamenii noștri. Eu cred că Moldova independentă are viitor și că împreună, prin eforturi comune, vom conduce țara spre bunăstare și prosperitate, pentru ca fiecare familie să se simtă confortabil aici, la ei acasă”, a menționat Igor Dodon, pe pagina de Facebook.

Alegerile prezidențiale vor avea loc pe 1 noiembrie 2020.


Pub