02:24:49 19.04.2024
Stiri

GALERIE FOTO // Superba moldoveancă care se iubeşte cu un star de la Inter Milano. Aceasta a înfierbântat plajele Sardiniei

Actualitate 28.08.2020 13:00 Vizualizări4211 Autor: Ziarul National
GALERIE FOTO // Superba moldoveancă care se iubeşte cu un star de la Inter Milano. Aceasta a înfierbântat plajele Sardiniei


Stoperul Inter, Stefan de Vrij, are o relație de aproape doi ani cu o basarabeancă, iar după finala de Europa League pierdută în fața Sevillei, olandezul a plecat imediat în vacanță pentru a se relaxa. Cum altfel decât cu iubita sa, frumoasa Doina Țurcanu.

Doina și Stefan au ales ca destinație superba insulă Tavolara, una dintre cele mai spectaculoase din Europa, situată în largul coastei de nord-est a Sardiniei.

Cei doi formează un cuplu din toamna anului 2017, s-au cunoscut la Roma, iar relația lor este cu adevărat fericită, chiar dacă viața de fotbalist a lui De Vrij presupune multe deplasări și cantonamente.

Doina a obținut de curând și cetățenia italiană, aceasta locuind în Pensinsulă de la vârsta de 14 ani, atunci când s-a mutat acolo cu familia. Aceasta s-a specializat în design interior în capitala Italiei, iar după finalizarea studiilor a ales să meargă cu Stefan la Milano, jucătorul transferându-se de la Lazio la clubul nerazzurro.

Stefan De Vrij are 27 de ani şi câştigă 1.5 milioane de euro pe an la Inter Milano. Are 37 de selecţii în reprezentativa naţională a ţării sale şi 36 de meciuri jucate în sezonul trecut pentru Inter, primul după patru ani petrecuţi la Lazio Roma.Olandezul se anunţă una dintre piesele de bază din mandatul lui Antonio Conte, urmând a face cuplu în defensivă cu Skrinjar şi Diego Godin.










Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md