Coronavirus // 358 de cazuri noi. 546 de pacienți sunt în stare gravă

Irina Odobescu
28/08/2020
Foto: MSMPS via Facebook

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a raportat, joi, 358 de cazuri de infectare cu Coronavirus. Bilanțul total a ajuns la 35.904. Autoritățile au înregistrat 10.146 de cazuri active.

Alți 20 de lucrători medicali au fost testați pozitiv la COVID-19. 546 de persoane sunt în stare gravă, iar 34 – conectate la aparate de respirație asistată. Patru persoane au decedat vineri, bilanțul deceselor ajungând la 981.

Cele mai multe cazuri de infectare au fost înregistrate în Chișinău – 138. În regiunea din stânga Nistrului au fost indicate 87 de cazuri, la Anenii Noi, Căușeni și Comrat – câte 12 cazuri, la Briceni și Ialoveni – câte 11 cazuri. 

Irina Odobescu
28/08/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii