fbpx

update | Incendiul de aseară la Bubuieci: Șase echipaje de pompieri au luptat cu flăcările. Două butelii de gaz – evacuate

(update, 29 august)

IGSU informează că apelul la Serviciul 112 a fost recepționat ieri, la ora 18:58. La fața locului, pompierii au stabilit că flăcările au cuprins terasa unui local și o mare parte a suprafeței acoperișului clădirii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pentru stingerea flăcărilor au intervenit șase echipaje, cu 25 de salvatori și pompieri. Specialiștii au reușit localizarea arderii către ora 19:32. Totodată, în timpul intervenției, aceștia au evacuat două butelii de gaz tip propan–butan din încăpere, prevenind astfel o explozie.

Pompierii au reușit să salveze de la ardere o suprafață aproximativ 600 de metri pătrați. Incendiul a afectat spațiul de 120 de metri pătrați a terasei și etajului trei a localului. În urma arderii nu au fost raportate victime. Circumstanțele și cauza izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de către specialiști.

Această prezentare necesită JavaScript.

Știrea inițială

Un incendiu puternic a izbucnit cu puțin timp în urmă la Bubuieci. Acoperișul unui local a fost cuprins de flăcări.

Din imaginile publicate de internauți observăm că o coloană înaltă de fum s-a ridicat deasupra clădirii. Salvatorii se află la fața locului.

Liliana Pușcașu, ofițera de presă a IGSU ne-a comunicat că au intervenit patru echipaje de pompieri.

Foto via Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button