(video) Dorin Chirtoacă s-a luat la harță cu poliția: Dați-vă la o parte și nu căutați pe dracu

Dorin Chirtoacă s-a luat la harță cu poliția. Fostul primar a fost la un pas de a fi luat pe sus. Cel puțin asta se vede dintr-un video postat tot de el pe pagina sa de Facebook.

Foto: captură

Incidentul a avut loc în jurul orei 07:20, când oficialii de stat urmau să vină să pună flori la monumentul lui Ștefan cel Mare. Între timp, oamenii legii erau obligați să mențină ordinea publică, pentru a evita unele conflicte.

„Ca pe vremea URSS, a lui Voronin sau Plahotniuc. Politia ne-a blocat, pe toți care eram din partea MPU, mai jos pe trotuarul străzii Bodoni. Am încercat sa mergem înainte. A urmat incidentul.

La întreg evenimentul de azi, atmosfera a fost mai degrabă una de doliu, iar independenta ne este furata de trădătorii de neam si tara, care pun politia sa ne împiedice sa mergem pe drum”, a scrie Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

Contactată de UNIMEDIA, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati afirmă că politia a înregistrat așa caz, unde un cetățean a trecut de cordonul de polițiști care, erau antrenați la menținerea ordinii și securității publice, în legătură cu Ziua Independentei. Urmează a fi stabilite toate circumstanțele acestui incident, ulterior agentul constatator o sa se expună pe cazul dat.


Pub