(video) Ședința Guvernului s-a încheiat. Hotărârile aprobate astăzi de miniștri

Ședința Guvernului s-a încheiat. Miniștrii au aprobat mai multe hotărâri, printre care și Regulamentul cu privire la stabilirea și plata indemnizației urmașilor personalului medical decedat ca urmare a desfășurării activității medicale în lupta cu Covid-19.

Foto: UNIMEDIA

(update 10:48) Peste 20 milioane de lei vor fi alocate pentru dotarea secțiilor de votare la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie.

(update 10:45) Proiectul cu privire la alocarea mijloacelor financiare, votat.

(update 10:43) Proiectul cu privire la prelungirea termenului de aplicare a mecanismului de subvenționare a întreprinderile și organizațiile necomerciale, care au instituit șomaj tehnic și/sau staționare conform prevederilor art. 80 și 801 din Codul muncii al Republicii Moldova nr. 154/2003, aprobat.

(update 10:41) Planul de admitere la studiile superioare de doctorat, ciclul III, cu finanțare de la bugetul de stat pentru anul academic 2020-2021, a fost aprobat.

(update 10:38) A fost aprobat proiectul de lege pentru modificarea art. I din Legea nr. 170/2018 cu privire la înmatricularea unor mijloace de transport și modificarea unor acte legislative.

(update 10:36) Proiectul cu privire la aprobarea proiectului de lege pentru ratificarea Amendamentului la Acordul de finanțare dintre Republica Moldova și Asociația Internațională pentru Dezvoltare în vederea realizării Proiectului „Îmbunătățirea drumurilor locale”, semnat la 18 iunie 2020, votat.

(update 10:33) A fost aprobat Avizul la proiectul de lege pentru modificarea Legii nr. 156/1998 privind sistemul public de pensii.

(update 10:31) Subiectul 13, cu privire la aprobarea Avizului la proiectul de lege pentru modificarea și completarea unor acte legislative, votat.

(update 10:27) A fost aprobat avizul negativ la proiectul de lege cu privire la modificarea unor acte normative.

(update 10:25) A fost aprobat avizul negativ asupra proiectului de lege pentru modificarea unor acte normative.

(update 10:22) Avizul asupra proiectului de lege cu privire la acordarea indemnizației unice urmașilor personalului decedat din cadrul instituțiilor medico-sanitare publice, ca urmare a desfășurării activității de combatere a COVID-19, aprobat.

(update 10:21) Avizul asupra proiectului de lege pentru modificarea Legii nr. 270/2018 privind sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar, aprobat.

(update 10:18) A fost aprobat avizul asupra proiectului de lege privind modificarea și completarea unor acte normative.

(update 10:14) Proiectul cu privire la modificarea unor hotărâri ale Guvernului, aprobat. Chicu a precizat că este o inițiativă bună. Va intra în vigoare de la 1 noiembrie.

(update 10:09) Proiectul pentru inițierea negocierilor asupra proiectului Protocolului dintre Ministerul Apărării al Republicii Moldova și Ministerul Apărării Naționale al României privind colaborarea în domeniul învățământului militar, aprobat de miniștri.

(update 10:09) Proiectul pentru inițierea negocierilor și aprobarea semnării Înțelegerii, întocmite prin schimb de note, dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Republicii Federale Germania privind cooperarea financiară, votat.

(update 10:07) Proiectul pentru abrogarea Hotărârii Guvernului nr. 1470/2001 cu privire la utilizarea contractului turistic şi a voucherului turistic, votat.

(update 10:05) Regulamentului privind achizițiile publice de lucrări a fost aprobat de miniștri.

(update 10:03) A fost aprobat regulamentului cu privire la stabilirea și plata indemnizației urmașilor personalului medical decedat ca urmare a desfășurării activității medicale în lupta cu COVID-19.

UNIMEDIA transmite live


Pub