Fosta soție a lui Sir Elton John, Renate Blauel, „a încercat să se sinucidă” chiar în luna de miere

Fosta soție a lui Sir Elton John, Renate Blauel, a încercat să se sinucidă în timpul lunii de miere a cuplului, în 1984. Informația apare în documentele depuse în instanță, după ce Blauel a cerut daune morale în valoare de trei milioane de lire din partea artistului, relatează BBC, citat de Mediafax, transmite Digi24.

Foto: www.mirror.co.uk

Renate Blauel a spus că a luat o supradoză de Valium, în timp ce cuplul era în luna de miere, la Saint Tropez, după ce Elton John i-a spus că „mariajul lor nu funcționează și că el vrea ca ea să plece”.

Informația apare în documentele depuse de Blauel în procesul deschis de aceasta împotriva fostului ei soț. Ea cere trei milioane de lire din cauza faptului că Elton John ar fi încălcat condițiile impuse prin acordul lor de divorț.

Daunele morale au fost solicitate de Blauel după prezentarea unor părți din relația lor în autobiografia „Me”, a lui Elton John, din 2019, precum și în filmul „Rocketman”. Ea spune că dezvăluirile din carte și din peliculă i-au declanșat probleme de sănătate mintală.

Ca răspuns, avocații lui Sir Elton John au recunoscut existența acordului de divorț, pe care ambele părți l-au semnat, dar au negat orice încălcări ce ar fi cauzat „vătămare psihologică”.

Renate Blauel și Sir Elton au fost căsătoriți timp de patru ani.


Pub